СКАНДАЛ : ВИДИ ФИЛИПЧЕ КОЛКУ ЧИНИ КОРОНА ТЕСТ ВО ГЕРМАНИЈА И ДАЈ НИ ОДГОВОР ЗОШТО КАЈ НАС Е ПОСКАП!?

Корона тестот во Германија чини нешто повеќе од 1000 денари. До каде може да оди безобразлукот во Македонија?? Или можеби имаме подобар стандард?! Сигурно!! СРАМОТА!!!

извор: times.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum