СКАНДАЛ: Младоженецот Сулејман прогласи крај на коронавирусот (ВИДЕО)

Денес реисот Сулејман Реџепи имаше скандалозна изјава каде го прогласи коронавирусот за мртов.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum