СКАНДАЛ: Градоначалничката на Битола со изјава „да почиваат најблиските“ (ВИДЕО)

Наташа Петровска која е градоначалник на Битола, со чудна изјава дадена во врска со отворањето на новиот детски парк на улица Партизанска под клиничката болница „Др. Трифун Пановски“.


„Можност за рекреација на своите најмали, меѓутоа и можност за почивка на самите родители и повозрасни граѓани“ - стоеше во изјавата на градоначалничката Петровска.


Во продолжение ви ја прикажуваме изјавата на Фејсбук страницата „Битолски факти“ во врска со изјавата на Наташа Петровска.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum