Секој со своите - Шеќеринска со УЧК, Дурловски на PlayStation на Широк Сокак со младите (ФОТО)

Реакциите на социалните мрежи и членството на СДСМ не запираат за елитизмот на своите функционери и во време на кампања кога треба да го побараат мандатот од граѓаните, за разлика во спротивниот табор и Игор Дурловски кој често служи како пример во непосредни разговори со граѓаните и на социалните мрежи ја одбележа кампањатa а тоа го потврди и синоќа каде можеше да се забележи позитивната енергија со младите кои играа PlayStation на отворено на преполниот Широк Сокак.
29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum