Шеќеринска: Нее важно од која националност ќе биде идниот премиер на Македонија

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска во вечерашната дебатна емисија на ТВ 21 порача: „Јас мислам дека конечно е време да се сконцентрираме на граѓаните. Кога ќе чукнете во Инфективна клиника, не е воопшто важно дали ве лечи Милена или Имер. Да се фокусираме на луѓето и да ги оставиме партиските препукувања. Дали идниот премиер ќе биде Македонец или Албанец, тоа воопшто не е важно“, истакна Шекеринска.

извор: libertas.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum