Се одложи доставата на вакцини од Србија

Испораката на вакцините против ковид-19 од Србија, која беше најавена за утре, е одложена.


Како што информира Владата, одложувањето е заради потребата од усогласување на техничка документација околу доставувањето на вакцините „Вакцините ќе бидат предадени во наредните денови“, соопшти Владата.извор: fokus.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum