ШАМПИОН: Момче во алкохолизирана состојба се јавува на 192 да им честита Нова Година (Видео)


На популарната мрежа „Тик Ток“ се појави видео во кое се гледа дека момче врти на бројот на полиција 192, за да се зафркава со нив.


Тој најпрво им ја честиташе Новата година, а потоа посака „повеќе петарди“ следната година.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum