Шахпаска: “Среќни се граѓаните што СДСМ е на власт”


Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска во дебатна емисија за Топ Тема на Телма тврди дека граѓаните на Македонија се среќни што СДСМ и коалицијата се на власт.


Будно се следат сите јавни настапи од министерката Шаџпанска, бидејќи не изостануваат од вакви изјави.


извор: shilomagazine.com.au

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum