Радмила Шеќеринска само на:"Политички пропаганден материјал ја гледаме" партиските членови од Битола

Остри реакции на официалната страна СДСМ Битола, разочараниите партиски членови пишуваат за елитизмот на Радмила Шеќеринска и ја осудуваат за тоа дека не најде време за да положи цвеќе на паднатите бранители во Битола.
29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum