Радмила Шеќеринска: Не сум баба Ванѓа за да знам кога ќе ги почнеме преговорите!

Во дуелот на Канал 5, Александар Николоски ја праша Радмила Шекеринска, кога Макеоднија ќе почне преговири со ЕУ, односно кога ќе добие датум за преговори со ЕУ. Ако помните, тоа е датумот кој веќе два пати го добивме, ама од друга страна, никако да го добиеме. Прашањето беше:


На кој датум ќе почнеме преговори?


-Не добивме датум, добивме почеток на преговори на 27 март. Не сум баба Ванѓа ниту пак некој во комисијата не е баба Ванѓа да знае кога ќе почнеме преговори -објасни Шеќеринска.

извор: denesen.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum