Психотест со 3 прашања ги открива тајните на вашиот карактер

Исклучете ја логиката, опуштете се и обидете се да го решите овој психотист од 3 прашања што ги игра нашата потсвест.

Исто така, обидете се да не размислувате премногу за одговорите - само кажете го она што претходно сте размислувале.


Можете исто така да ги запишете одговорите. На крајот на тестот, ќе научите нешто важно за себе.


1. Замислете пет животни што стојат пред вас. Ставете ги по редот што сакате:


Коњ, овца, свиња, крава, тигар.


2. Опишете го секој термин во списокот подолу со само една придавка:


Кучето е…


Мачката е…


Стаорецот е…


Кафето е…


Морето е…


3. Запомнете ги петте луѓе што се важни за вас. Изберете боја за секоја од нив од списокот подолу. Можете да изберете само една боја за секоја личност.


Жолта


Портокал


Црвено


Бела


Зелена

Ајде да ги погледнеме резултатите сега


1. Одговорите на првото прашање се формираат според кои се нашите приоритети во животот:


Крава укажува на кариера.


Тигарот е чувство на самопочит.


Овците претставуваат љубов.


Коњот го претставува семејството.


Свиња е пари.


2. Одговорите на второто прашање можат да откријат како го гледате животот на несвесно ниво:


Здружението што го имате со куче покажува како ја гледате вашата личност.


Како опишувате мачка ја симболизира личноста на вашиот партнер.


Здружението што го имате со стаорци претставува како ги гледате непријателите.


Како го опишувате кафето, може да се покаже вашиот став кон сексот.


Вашата поврзаност со морето го опишува вашиот живот.


3. Боите се одредуваат според вашиот став кон луѓето што сте ги одбрале:


жолтата е за луѓе што никогаш нема да ги заборавите и кои имаат (или сте имале) големо влиание врз вашиот живот.


Портокаловата е за личноста што ја сметате за вистински пријател.


Црвената е за личноста што ја сакате со целото срце.


Белата е за личноста што ја сметате за сродна душа.


Зелената е одредена од личноста што ќе ја паметите до крајот на животот.

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum