Протест против полицискиот час

Под мотото „Сите ние кои сметаме дека ова треба да заврши, сите ние кои сме свесни“ група луѓе за претстојната недела, 17. мај, најавуваат протест против полицискиот час пред Влада.


Протестот е планиран од 12 до 14. часот, се наведува во информациите за настанот креиран на социјалната мрежа Фејсбук.


Како организатори на протестот се јавуваат Емилија Богатинова и Мариго Исеини.

извор: citaj.mk

83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum