Професорот по физичко кој е командир во Противпожарната единица не оди на работа, а зема плата?

Професорот по физичко воспитување, кој е назначен за командир на одделение во Противпожарната територијална единица во Битола иако е без соодветно тригодишно искуство во оваа дејност, не оди на работа а земал плата?


На коментарите во објавата на Тера ТВ за зголемувањето на платите на пожарникарите, Дејан, кој исто така е пожарникар тврди дека професорот по физичко на работа отишол само три дена, а земал плата како за цел месец да работел. И самиот Дејан тврди дека не му е јасно зошто е така.

На официјалната страница на Тера ТВ на Фејсбук може да ја погледнете цела објава како и коментарите од пожарникарот Дејан.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum