Проф. Јанев: Не постои човечко суштество со здрав разум кое би гласало за СДС!

Јанев, кој е член на Њујоршката академија на науките и научен советник на Институтот за политички науки во Белград, ја поздрави заложбата на Гордана Силјановска Давкова, носител на листата на опозициската коалиција предводена од ВМРО-ДПМНЕ во првата изборна единица, за поништување на Преспанскиот договор.


makedonskivesnik.com

29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum