Прес-конференција на Зоран Заев: Вирусот слабее во Македонија (ВИДЕО)

Поранешниот премиер на државата Зоран Заев, денес на прес конференција даде изјава каде вели вирусот во Македонија слабее, додека сите гледаме како вирусот рапидно расте. Погледнете дел од неговата изјава:


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum