ПОТВРДЕНО: ЛАЖИЧКАТА ЗА ПРИЧЕСТУВАЊЕ ВО ЦРКВА НЕМА НИ ЕДНА БАКТЕРИЈА!

Истражувањето во Москва покажа сосема неверојатен факт, научниците кои ја испитале истата лажица од која сите верници се причестувале, виделе дека во неа не постои апсолутно никаков вирус или било каков вид на бактерии.


Нучниците одтанале зачудени откако неколку пати го повториле истражувањето и на неколку различни локации а резултатот секогаш бил ист- немало никакви бактерии, што покажува дека Господ не штити.


aktuelno24.com.mk


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum