Потпретседателот на СДСМ Мухамед Зекири позитивен на КОВИД19

Мухамед Зекири: И покрај грижата и содржината на минималните препораки и контакти со луѓето, би сакал да ве известам дека јас и тримесечната сопруга и ќерка резултиравме позитивно со тестирање за ковид 19.

За среќа сум без никакви симптоми, но резултирав позитивно.

Дури и да ги повикам сите да не ја занемаруваат можноста за инфекција и да бидат внимателни. Ако имате уште помалку сомневање, не двоумете се да го посетите докторот и подложени на тест.

Истовремено жалам и им се извинувам на сите со кои бев во контакт во последниве денови и можеби ги доведов ненамерно во неактибилна ситуација.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum