Помош за Кире!

Кире Анѓелевски, по потекло од Битола, како никогаш досега му е потребна вашата помош!


Кире боледува од амиотрофична латерална склероза и потребни му се 22.000 евра за лекување во Русија.


Тој е сопруг и татко на две деца, помогнете да се врати радоста во фамилијата на Анѓелевски!


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum