Почина Амди Бајрам


Долгогодишниот политичар Амди Бајрам починал од срцев удар во болницата Филип Втори, дознава Лидер.


Амди Бајрам беше претседател на партијата Сојуз на Ромите на Македонија.

Тој беше роден на 30.8.1956 година во Скопје.


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum