ПО ВМРО ДПМНЕ И ДИМИТАР АПАСИЕВ ПОВИКА НА СЕ МАКЕДОНСКИ ПРОТЕСТ - ОВАА КВИНСЛИШКА ВЛАСТ ЌЕ ПАДНЕ!

УШТЕ КОЛКУ БРЕ, КВИСЛИНЗИ, ЌЕ ГО ЗЛОУПОТРЕБУВАТЕ НАРОДНОТО ТРПЕНИЕ?


Денешниот мој протест против злоупотребата на Деловникот од страна на собранискиот спикер Талат Џафери кој злонамерно и тенденциозно не става ниту една предложена точка на дневен ред од страна на опозицијата!


p.s. Е поради ова, оваа квислиншка власт ќе биде соборена. Се гледаме вечер на протести! Оти, сама се дига фуријата.


p.p.s. По ова, нашите пратеници ја напуштија салата и не учествуваа во работата на седницата. А ДПМНЕ - иако знаеше дека мнозинството има обезбедено 61 пратеник - воопшто не ни влезе на мегданот, иако имаше сто процедурални можности за одолговлекување!? Тешко на оваа држава со ваква килава опозиција.


#ЛевицаОдПарламент


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum