Партискиот новинар на СДСМ православните граѓани во Струга ги нарече ПЛЕМЕ! (ФОТО)

Новинарот Саше Политико, кој во јавноста е познат како еден од најголемите љубители на владеачката партија СДСМ, на својот твитер профил со навреди кон православните граѓани во Струга.
29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum