Падна првата свадба во „Фчерашни новости“

Двајца од актерите во популарната скеч-емисија „Фчерашни новости“ денеска се потпишаа во книгата на венчани. Новинарката Елена Романова и колегата од серијата Дуле Петров воедно го очекуваат и нивното прво дете.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum