Ова е новата реалност на Филипче, пациент со корона прима инфузија надвор пред болница!Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓија САЈКОСКИ:

-Нашата „нова реалност“! Пациент заразен од Ковид19 прима инфузија пред болницата во Кичево. Дали ова е тоа “се е под контрола” на министерот Венко Филипче???, стои во неговиот пост на Фејсбук.


извор: denesen.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum