ОТЕЦ СТЕВАН ЗДРАВКОВСКИ: Ова е борба не со луѓе туку со сатана

Ова е борба не со луѓе туку со сатана. Да се чудиш и да не можеш да се начудиш, да немало групирање!

Сама мајка оди на гробот на своето чедо да запали свејќа и да плаче, ја вратија.

Какво групирање има само болка и плач, полошо и од турско! ГОСПОД ДА ЧУВА И ДА БРАНИ!


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum