Oриѓански со куп навреди: „Пизда ви матер“, „дркаџии“, „глупаци“, „неписмени“, „прости“

Еден од најголемите поддржувачи на СДСМ, музичарот Златко Ориѓански, на социјалните мрежи жестоко ги навредува врвните уметници Игор Дурловски и Борис Трајанов.


Ориѓански со крајно недолични зборови се обраќа и кон власта за нивниот однос кон музичарите и користи зборови како „дркаџија“, „глупаци“, „неписмени“.

извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum