Од денеска тој не е само Ахмети, туку д-р Ахмети

Лидерот на ДУИ Али Ахмети денеска со соодветен говор и свечена гардероба со „професорска капа” го прими почесниот докторат од Тетовскиот универзитет.

На настан во големата сала на Тетовскиот универзитет пред стотина луѓе Ахмети се здоби со статус “Doctor honoris causa”.


На церемонијата беа присутни доминантно претставници на ДУИ.

Видеото е објавено на фејсук страницата на Коха


извор: republika.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum