(НОВО АУДИО) Заев: Шиптарите пет банки не вредат на пазарот на гласови

На Јутјуб се појави нова снимка на разговор на Зоран Заев, во која лидерот на СДСМ, зборува за влијанието на Албанците на изборите и колку вредат албанските гласови.

Тие не вредат ни пет пари на пазарот на гласови – му вели Заев на својот соговорник.

Понатаму во разговорот Заев објаснува дека Албанците не можат да имаат премногу барања по изборите, односно дека „не може да испорачаат фактури“ по изборите затоа што немаат што да понудат.

На забелешката на соговорникот дека „Албанците имаа борци“, Заев одговара дека низ светот лесно се наоѓаат борци и дека Албанците се борат за пари.

извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum