Новиот спот на МВР за денот на полицијата

Министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев на својот Фејсбук профил го објави новиот спот кој пред неколку денови се снимаше од страна на припадници на МВР.


„Ова видео е посветено на сите полициски службеници, здравствени работници, припадници на армијата и на сите оние кои се во првите редови во справувањето со пандемијата од коронавирусот.“ - посочи Наќе Чулев на својот Фејсбук профил.


Во продолжение погледнете го видеото:29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum