Новинарот Фуркан Салиу: -Нема вакцини Има корупција Нема правда- Време е за нови избори !!


Новинарот Фукран Салиу видно револтиран од актуелните состојби во државата ги посочи најголемите проблеми кои ги има државата, а очигледно власта нема ниту капацитет, ниту волја да ги реши.


Според него ова е доволна причина да имаме нови предвремени парламентарни избори.


-Нема вакцини Има корупција Нема правда Има нестабилно мнозинство Оправдувањет. НАТО и ЕУ веќе не држи вода Оправдувањето Груевски стана банално Време е за нови избори, пишува тој на Фејсбук.извор: shilomagazine.com.au

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum