Новинарката Менче Точи со жестоки критики за министерот Филипче

Поранешната новинарка на А1 Телевизија Менче Атанасова Точи, сегашна новинарка на порталот НоваТВ, вчерашниот ден беше забележана како упати критики кон министерот за здравство Венко Филипче на нејзиниот Фејсбук профил.


Во целост ви го испраќаме статусот на нејзиниот Фејсбук профил.

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum