Новинар од Бугарија уринира врз бугарското знаме, во знак на почит кон Македонија (ВИДЕО)

Новинарот од Република Бугарија Михаил Михајлов во знак на протест против бугарската политика кон Македонија, негирањето на правата на Македонците и другите малцинства во оваа земја уринира врз бугарското знаме.

Михајлов е главен и одговорен уредник на медиумот “Гласот на Стара Загора” а во бугарската јавност е познат по своите невообичаени јавни настапи.


извор: shilomagazine.com.au

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum