Новата македонска песна која руши рекорди(ВИДЕО)

Новата песна наречена „Hellboy“ на младото момче Христијан Настевски, под музичкото име „Пајак“ е хит кај младите во последните неколку денови. Оваа песна моментално лежи на повеќе од 700.000 прегледи на Јутјуб. За уште повеќе зачудувачки е тоа што оваа песна е постирана пред два месеци. Дали ова означува доаѓање на ново музичко хит име во државата?

Во продолжение погледнете ја песната на Филип:


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum