Нова збирка песни „Време на самракот“ 47-ма книга на македонскиот академик Зоран Пејковски


Академик Зоран Пејковскина: Драги мои почитувачи и читатели, со задоволство можам да ве информирам дека во издание на реномираната Издавачка куќа „ПНВ Публикации“ („PNV Publishing“) од Скопје, од печат излегува новата збирка песни „Време на самракот“. Па досегашниот мојот скромен придонес во книжевно-драмските, поетските, прозните, публицистичките и научните остварувања вкупната бројка ќе изнесува 47.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum