Нова песна на младиот битолчанец Филип Талевски (ВИДЕО)

Филип Талевски, младо дете кое потекнува од Битола и е ученик во СОМУ „Д-р Јован Калаузи“ - Битола, го искористи својот талент и ја направи новата песна наречена „Стил“ во која секој млад битолчанец би уживал.

Во продолжение погледнете ја песната на Филип:29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum