НОВА БОМБА - Партиски списоци од 1+10 и 1+20 на уценети административни работници (ФОТО)

Марко Јосифовски: Како што изминува кампањата, паниката во СДСМ е се поголема. Како што се зголемува паниката кај функционерите на СДСМ, така се зголемува и притисокот врз членството и партиските активисти на СДСМ.


Имено, неможејќи да ги издржи повеќе притисоците од една страна и негодувањата кои доаѓаат од теренот, висок функционер на СДСМ од Битола, ми достави документи во кои се мапирани лица кои треба во иднина да бидат запослени, со дополнителни податоци кој и каде треба да се искординира и кој треба да отиде на местото. Добив и списоци со имиња и телефонски броеви од акциите глас плус и од интерните акции кои ги спроведуваат веќе вработените во образование и Јавните Претпријатија во кои има 1+10 и 1+20.


Сфатете го ова како еден вид погрешно свртување кое за жал ни ја однесе Република Македонија во сосема погрешна насока.

Но, еве го кај е 15ти Јули, целиот народ ќе има можност да се определи за #ОбноваНаМакедонија и за спас на своите семејства и својата иднина во Република Македонија.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum