НЕОФИЦИЈАЛНО: Кај болните и изнемоштените, Николоски го порази Заев!

Економски Лидер според  извори од избирачките одбори екслузивно дознава дека кај болните и изнемоштените гласачи во Општина Струмица, ВМРО-ДПМНЕ оствари голема победа.


Инаку во Изборната единица 4, Александар Николоски е носител на ВМРО-ДПМНЕ, а Зоран Заев кај СДСМ.


Општина Струмица резултати од гласање на болни и изнемоштени лица:

Пријавени: 466 Гласале: 450 ВМРО-ДПМНЕ 259 (58 %) СДСМ 191 (42 %) Други партии 0 (нула)


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum