Нема повеќе полициски час, угостителските објекти со работа започнуваат од Четврток

Техничкиот премиер на Македонија, Оливер Спасовски на денешната прес-конференција најави од утре официјално полицискиот час да биде неважечки. По неколку месеци каде државата го воведе полицискиот час поради корона вирусот, официјално од утре, 27 Мај полицискиот час е неважечки.


Исто така на прес конференцијата Оливер Спасовски најави дека од Четврток, угостителските објекти може да започнат со работа каде ќе можат да работат под одредени услови.

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum