Наум Петрески: Овие ќе останат на валканата страна во историјата

Наум Петрески со коментар на отвореното писмо од специалната единица Волци на социалните мрежи:


29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum