Наташа Петровска нема слух за поплавените домови на граѓаните на Дебарска

Револтирани граѓани испратија видео од улица Дебарска во Битола каде секогаш по мали врнежи на дожд им се поплавуваат домовите, исто така реагираат и се револтирани од игнорантскиот однос на градоначалничката Наташа Петровска која избегнува средби со граѓаните и нема слух за проблемите.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum