На што се плашел да одговори Заев, ПА ИЗБЕГА ОД НОВИНАРИТЕ ВО ШТИП?!

Иако од центарот за комуникации на СДСМ денеска најавија дека нивниот претседател Зоран Заев после увидот во градежните работи на експресниот пат Штип-Крупиште и патот Крива Паланка-Ранковце, ќе даде изјава за медиуми во 11:30 односно во 13:30 часот, сепак тој истата не ја даде. Зоран Заев не се појави пред новинарите да даде изјава.

Оттука се поставува прашањето, дали претседателот на СДСМ Зоран Заев избега од новинарите за да не одговори на неколку актуелни прашања, а тоа се: Дали  адвокатот Димишков ја одредува цената под негов диктат или под диктат на неговит брат Вице?


Дали Заев избега од новинарите за да избегне и одговор за тоа под чија наредба беше поставена бомбата во семејната пекара на подпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на Изборната едница 2.


Меѓутоа Заев одби да даде изјава за медиумите и да одговори на критичните прашања кои се отворија по изминатите неколку дена а со тоа разочарани останаа и новинарските екипи.

Од СДСМ се правдаа дека немало најава дека ќе има изјава за медиуми.

извор: vecer.mk


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum