МВР организаторот на протестите го казни со 510 евра, а тој ги почасти со банана и две јаболка..

Од Македонија не сум добил ни цент, освен оваа казна, коментира еден од

организаторите на протестот за случајот „Монструм“.


Блерим Ахмеди на Фејсбук ја објави казната од 500 евра која ја добил од

Министерството за внатрешни работи, за минатонеделниот протест кој резултираше со немири и ја вознемири јавноста,истотакато тојдодаде дека оваа казна може дасе надомести само со банана идве јаболка…


извор: shilomagazine.com.au

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum