МИЗРАХИ: Доста е од луѓе со качулки кои ме пресретуваат и возила кои ми го пресекуваат патот

Доста од луѓе со качулки кои ме пресретуваат и фотографираат, луѓе кои со возила ми го пресекуваат патот, па бегаат, доста ми е од вашата монструмска желба да демонстрирате сила со викање, претење и силеџиство по семафори.


За сите овие настани се информирани надлежните институции.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum