Министерката Царовска со шал Гучи кој чини 370 евра!

Министерката за образование, Мила Царовска, денес имаше густа агенда. Во рамките на разговорите за реформа на образовниот процес во земјата, таа најпрво се сретна со претседателот на Синдикатот за образование, наука и култура во земјата, Јаким Неделков, како и со други претставници на синдикатот.

Царовска потоа се сретна градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, како и со други претставници, од кои доби поддршка за реформа на образовниот процес на локално ниво, пренесува Алсат.

Но, она што се истакна при презентацијата на министерот, е шалот на луксузната марка „Гучи“. По кратко пребарување на Интернет, може да се заклучи дека овој модел што денес го носеше министерката Царовска чини 370 евра. Може да се уверите и на сликата во продолжение.

Според ДКСК, Царовска пред стапувањето на функција, во 2020 година има пријавено имот вреден 2.683.742 евра. Сепак, имајќи предвид дека во нашата земја има многу фалсификувани производи на луксузни брендови и црниот пазар работи слободно, можно е и оваа марама да е копија од оригиналот.


извор: lider.com.mk


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum