МИЛЕВСКИ: Тој кој не спиеше тогаш, сеуште е буден! -ВИДЕО


Тој кој не спиеше тогаш, сеуште е буден!

Тој што уште спие и глуми ,,среќен роб " никогаш нема да се разбуди !

Референдумот за промена на името беше во септември 2018 та.

Протестите за " Заедничка Македонија " беа повеќе од година дена претходно.

АКО на ПРОТЕСТИТЕ излегуваа и даваа поддршка ЗАЕДНО со останатите, за кои тогаш велеа дека се ,,слепи" поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ, сите што сега прашуваат КАДЕ беше ВМРО-ДПМНЕ кога се менуваше ИМЕТО, можеби сега ќе имавме поинаква ситуација и можеби немаше да успеат да го сменат.

Ама ТОГАШ ги имаше зафатено лудилото од ,,шарените" и ,,пленумите", па обвинуваа дека на протестите се брани "режимот " и дека тоа е борба за гола власт.

На крајот заклучокот секој сам си го носи.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum