Михајловски: Мајка ми памти како тeпaлa бугарска администрација во Битола

Новинарот Горан Михајловски, во свој стил, го коментира последното интервју на Зоран Заев за БГНЕС, во кое македонксиот премиер вели дека Бугарија не била фашистички окупатор на Македонија, туку администрација, која после помогнала во ослободувањето.


Да побрзам кај мајка ми, да ѝ го расипам телевизорот да не се шлогира, оти среќа уште ја држи умот па памти како тепала бугарска администрација во Битола, вели Михајловски.


извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum