Мицкоски: Зголемување на платите до 25%, раст на пензиите до 20% во еден мандат се обврзуваме!

Христијан Мицкоски: Се обврзуваме на зголемување на платите до 25% во еден мандат. Се обврзуваме на раст на пензиите до 20% во еден мандат. Се обврзуваме на правда и чесна работа. На 15 јули излезете и заокружете го бројот 14, листата предводена од Игор Дурловски, затоа што на Македонија и е потребна #обнова.

#ИсправиСеМакедонијо


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum