Мицкоски: Заев, кога ти си разочаран Македонија глава ја боли... - ОСТАВКА!

Заев, доста беше, кога ти си разочаран Македонија глава ја боли… давај си оставка, не се резили дополнително!, напиша лидерот на ВМРО ДПМНЕ, на социјалните мрежи.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum