Мицкocки: Ќе ви ја победaм целa кpими кoaлиција на кyп

Колку што време трошите на мене да ми наштетите, половина од тоа време да трошевте на работа, денес немаше да бидеме први по криминал и корупција на Балканот, хибриден режим и последни по раст на економијата и инвестициите.


Цела крими коалиција заедно со народот ќе ве победам и Да, знам дека ќе поткупувате, уценување, лажете, крадете, притискате, но и тоа овој пат нема да ви помогне…

А после, ветувам дека нема ОЈО да ги доставува решенијата за притвор, туку како што е редот, судот!


#ИднинатаЕНаша

#МакедонскаПролет, пишува на Фебсук, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum