Метеж пред поранешна градска болница – донесени ранети мажи, претходеле пукотници во Љубош

Неофицијално, имало и пукотници. Влезот на болницата е блокиран од полиција. Од автомобил со скршени стакла биле донесени двајца ранети мажи, вперено оружје и кон полицијата?! Болницата „Свети Наум Охридски“ во моментов е блокирана од полиција Бидете информирани следете не на Facebook

извор: kanal5.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum