Матеј Фолц: Дали си сигурен дека сме сигурни кога полиција те рекетира?

Пред 3 дена на Јутјуб се појави новата песна на младиот Матеј Фолц. Матеј, за тие кој не го познават е младо дете кое пред две години се појави на музичката сцена со своите песни. Неговите песни „Идеја?“ и „Мимика на среќа“ се едни од најслушаните песни кој се направени од него, со вкупно 375.000 прегледи на двете песни. Матеј исто така има песна со познатата група Дупер која излезе пред 5 дена.


Ви ја прикажуваме најновата песна на Матеј, наречена Геноцид која во 3 дена има блиску 100.000 прегледи на Јутјуб. Во текстот на песната Геноцид, Матеј сака да опиши тешкиот живот за еден млад човек во нашата држава.


„Дали си сигурен дека сме сигурни кога полиција те рекетира“ - е дел од текстот во песната на Матеј.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum